woensdag 20 maart 2013

Meneer wilde verkleed...

als Ronald McDonald, freaky Ronald McDonald.
Oud en nieuw gingen wij vieren op de Freaqshow van Q-dance in de Ziggodome.
En daar hoort dan eventueel ook een kostuum bij.. Je wil enigzins origineel zijn.
Ik wist het al rap, gezien het huwelijksaanzoek van eerder dat jaar en na wat afleveringen van Say yes to the dress wilde ik wel graag Bridezilla zijn.
Mijn wederhelft moest langer nadenken maar het werd Ronald McDonald. In de hoop dat hij zelf wel een pak zou regelen had ik niet de verwachting zelf hier mijn hersens over te moeten laten kraken.

Maar jawel, het moest toch.. En daar zat ik dan, 29 december... Ahwel, op de nacht van 30 op 31 december was ie dan af. Het Ronald McDonald pak. Ik heb een onesie van mijzelf gebruikt als basispatroon alleen her en der wat vergroot. Ik had nog een overhemd over van mijn oude baan van 3 jaar geleden dat maakte dat deel toch een stuk makkelijker.Zo zag het eruit voordat we naar de Freaqshow gingen (met Q-dance logo ipv McDonaldslogo)

En dit was het resultaat van een lange nacht...En wat was ik blij met mijn voorraad flockfolie, dat scheelde mij weer een hoop kopzorgen want niet alleen het logo is daarvan ook gemaakt, ook de zakken zijn eigenlijk gewoon een reepje flock.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten