dinsdag 15 november 2011

Live bij KoffieMax

Ha heb ik eindelijk een rustig dagje waar ik alleen in de avond een paar uurtjes hoef te werken is er weer een Change of Plans!

Een vriend van mij mag zijn beroep live komen uitoefenen bij KoffieMax aankomende donderdag maar hij had nog wel een proefpersoon nodig. Dus wat gaat er nu gebeuren: ik word live gemasseerd in de uitzending. Ach tis wel wat ontspanning hè ;) Alleen om kwart voor 7 in de ochtend gaat de trein. Dus zeker 10 voor 6 mijn bedje uit. Is wel heel vroeg hè ;)

woensdag 9 november 2011

De leegte

Leeg, dat blijft het hier nog even. Ik ga braaf elke woensdag naar mijn naailes maar het schiet gewoon niet op. Vandaag bijvoorbeeld heb ik alleen de achternaad gestikt en ik begon met de rits.. Alleen tja die rits die zat niet helemaal lekker dus die moest grotendeels weer los. Hij zit alweer vast geregen maar daar houd het dan weer op want hij zit nog niet vast genaaid. :(
Ik had gehoopt dat vandaag de rits er zo in had gezeten en dan volgende week misschien nog het laatste randje afwerken en daarna klaar. Nou ik mag wel bijna blij zijn als ik het ding klaar heb met kerst..

Weinig motiverend zo. Ik kom er thuis ook gewoon niet aan toe met zoveel school projecten tegelijkertijd. Ik zit nu in mn tentamenweek maar ik moet deze week ook nog 4 verslagen inleveren. Aankomende dinsdag heb ik mijn laatste tentamen en dan ga ik even dingen doen die ik LEUK vind. En die ook wel een beetje moeten. Zoals bijvoorbeeld een kraamcadeautje maken. Ik kreeg in april/mei al te horen dat ik eigenlijk wel in de 1e week werd verwacht op kraambezoek. En als ik zwom in tijd had ik het gedaan maar ik maak momenteel studieweken van 70u en daarnaast werk ik ook nog eens en heb een huishouden. Ontspanning dat is slapen zeg maar, dat idee..

Dus nog een week stilte en geen leuke foto's en dan ben ik er wel ongeveer weer, tot dan!