zaterdag 30 juli 2011

Pompoensoep

Normaal maak ik de pompoensoep zelf. Een keer die biologische soep in zak geprobeerd van Unox. Ik vond hem niet te nassen! Maar nu was ik vanochtend bij de Spar en daar hadden ze nu van eigen merk soep in fles. 1. Paprikasoep met geitenkaas; klinkt erg lekker alleen mag ik met geitenkaas vervolgens weer naar de wc sprinten dat trekken mijn darmen niet, erg zonde. 2. Lente ui soep met spekjes; ik houd erg van lente ui (soep) maar als vega sla ik deze toch maar even over. En 3. de Pompoensoep met pompoen. De kosten 99 cent voor 470 ml.
En ik moet zeggen, hij is best lekker! Ik heb dus gelijk nog maar 2 flessen gehaald.

Wat het met pompoen ook wel een beetje is, ik vind het lekker maar mijn vriend niet. En dat ding in mootjes hakken vind ik ook echt een crime. Mocht iemand daar nog een goede tip voor hebben ik sta er absoluut voor open! Ik dacht zelf nog aan een halfrond kaasmes met van die handvatten aan weerszijden. Lijkt me dat je daar in ieder geval wel veel kracht mee kan zetten. Moet het alleen nog wel even aanschaffen zoals het vaak gaat met die dingen..

De volgende blog word met plaatjes!

donderdag 28 juli 2011

Jeuj ik heb een blog!

Ha ik heb een blog!
Aangestoken door dames als meisjesmama en vermiljoen ga ik ook maar eens bloggen.

Wie ben ik? Een ongelofelijke lurker die veel informatie opzuigt, met veel creatieve ideeën die over het algemeen niet uitgevoerd maar wel genoteerd worden. Al komt daar tegenwoordig al wat verandering in door het gebruik van Ritalin om de ADHD in mijn hoofd wat te structureren.

Ik ben helemaal in to de Bento. Een japanse lunchbox die ervoor gaat zorgen dat de kantine op school minder aan mij gaat verdienen. Deze vaak 2 of 3 laagse boxen worden gevuld met bijvoorbeeld left overs van de dag ervoor, eitjes die een kwartiertje in een egg mold hebben gezeten waarna ze eruit zien als hello kitty, rijst en andere gezonde lekkernijen.. Al mag iets ongezonds, zoets en wat raars er ook gewoon in! Ik moet alleen mijn eerste bento nog wel aanschaffen en wat een keuzes heb je daarin!

Naast de vreterij is de naaierij ook een leuke hobby. Die momenteel meer uit nadenken en verlekkeren bestaat dan uit uitvoeren maar hé, als zo meteen mijn eerste vest af is en deze helemaal te gek is en goed past dan is vast het hek van de dam! Rokjes, jurkjes, jasjes, tasjes, broeken komt u maar mooi onder mijn naaimachine door!

Houd het leven van jou daar dan op mevrouw? Nope ik houd ook zeker nog van leuke evenementen. En niet alleen om zelf uit mijn bolletje te gaan nee ook vooral om te zorgen dat een ander dat doet. Als ik zelf op een evenement ben stroom ik vaak over van de ideeën voor de evenementen die ik in de toekomst wil organiseren. Deze noteer ik dan ook vaak braaf. Als ik dit niet doe ben ik ze of 5 minuten later alweer vergeten of het blijft constant in mijn hoofd hangen. Noteren betekend vaak loslaten.

Ik heb nogal de neiging om in mijn verhalen van de hak op de tak te springen of na een halve dag verder te gaan met een verhaal waar ik in was blijven hangen maar de ander dus niet. Ik ben soms dus ietwat verwarrend. In mijn hoofd ben ik vaak al 3 stappen verder in mijn verhaal.

Goed blijven opletten dus anders mis je zo 3 haltes. Zal ik jullie nu dan maar alvast sterkte wensen ;) Ook al heb ik nu nog helemaal geen lezers vermoed ik...